When you see through all the chaos,

there are two ways to promote your events:

overwhelmed, inefficient, and deflated or

organized, smart and empowered.

Vaak willen ondernemers een LIVE event organiseren en hebben daar geweldige ideeën over maar plannen of organiseren niets omdat ze bang zijn dat ze niet voldoende aanmeldingen krijgen. Dat de energie en tijd dat ze in de promotie van het event besteden voor niets is. Ze zien door de bomen het bos niet meer, waardoor ze ontmoedigd worden en niet weten hoe ze hun ideeën om kunnen zetten in een succesvol en lucratief event.

Wil jij ook jouw kennis, ervaringen, expertise of boodschap delen met zo veel mogelijk mensen delen? Ze inspireren en motiveren actie te ondernemen om hun dromen en doelen te bereiken? Maar weet je nog niet HOE je event effecief kan neerzetten, zodat je meer tijd en energie over houd om te doen waar jij goed in bent?

Let’s talk!

Ik help je graag op jouw reis om je missie te bereiken.

EVENT CLARITY BRAINSTORM SESSION

Tijdens de 60 minuten online sessie brainstormen we over waar je nu bent met de organisatie van jouw event en krijg je helderheid wat jouw NEXT STEPS zijn.

Deze sessie is voor jou als je:

  • Nog geen event hebt georganiseerd, maar wel denkt om binnenkort een te organiseren.
  • Als je een aantal events hebt georganiseerd maar deze moest annuleren omdat er niet voldoende aanmelders waren.
  • Als je binnen nu en drie maanden een event gepland hebt en je graag wilt weten wat je nog meer kunt doen om meer buzz te creëren.

Wil je onder een virtuele kopje thee ( koffie mag ook :-)) jouw event actie plan maken?

Investering is 75,= euro

Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt hierna een e-mail bevestiging en de Foundation Assesment Worksheet ter voorbereiding van jouw Event Clarity Brainstorm Sessie.

Ik wil een Event Clarity Brainstorm Sessie boeken

* indicates required